Om Egehuse bindingsværkshus

Drømmer du og din familie om at bo i et smukt bindingsværkshus fuld af sjæl? Og drømmer I ikke mindst om at bo i et miljøvenligt bindingsværkshus med lavt energiforbrug og det bedste og sundeste indeklima, hvor I har følelsen af at bo med sjæl? Så er et Egehus lige noget for jer.

Vi bag Egehuse er dybt fascinerede af bindingsværk. Et Egehus er derfor også et bindingsværkshus – men mere end et bindingsværkshus i traditionel forstand. Det er nemlig vores mission at skabe de smukkeste bindingsværkshuse, der til en hver tid lever op til den moderne danske families krav til design, miljø, sundhed og trivsel samt til de til en hver tid gældende miljøkrav, derfor er vores bindingsværkshuse også et lavenergihus. Og så er et Egehus naturligvis samtidig er fuldt af den charme og sjæl, vi forbinder med bindingsværkshuse.

Bindingsværk - Bindingsværkshuse

Egehuse løser alle typer opgaver inden for bindingsværk. Vores dygtige samarbejdspartnere er arkitekter og håndværkere, som alle er specialister inden for dette gamle og traditionsbundne konstruktionsprincip. Med deres solide erfaring og ved brug materialer af højeste kvalitet opfører vi nye bindingsværkshuse, reparerer murværk og bindingsværk samt andre reparationsarbejde på eksisterende bindingsværkshuse. Vi leverer et håndværksmæssigt førsteklasses bindingsværkshus, hvor alle elementer går op i en højere enhed. Et hus hvor du og din familie med garanti vil opleve følelsen af at bo med sjæl. Så skal du bygge nyt eller reparere dit gamle bindingsværkshus, så kan du trygt tage os med på råd og lade os påtage os opgaven - vi og vores dygtige partnere ved nemlig, hvad vi taler om. Vi udarbejder gerne et tilbud på netop din opgave. Kontakt os og lad os tale om, hvordan vi sammen bedst kommer videre med netop dit bindingsværkshus.

De bedste samarbejdspartner til dit nye bindingsværkshus

Bindingsværk er et konstruktionsprincip, som har været anvendt i århundreder, og som kræver stor ekspertise at designe og opføre. Det har vi den størst tænkelige respekt for. Derfor samarbejder Egehuse med eksperter inden for bindingsværk i alle faser af et bindigsværksprojekt – lige fra design over projektering til konstruktion og opførelse. Det land i verden, der har de vel nok største traditioner og råder over den fineste ekspertise inden for bindingsværk er Tyskland. Denne værdifulde ekspertise og århundredelange erfaring har man samlet i sammenslutningen Arbeitskreis Fachwerk (AKFW). Sammenslutningen består af op mod tyve af Tysklands mest anerkendte bygmestre og arkitekter med speciale inden for bindingsværk, eller på tysk – Fachwerk. Egehuse opnåede i 2008 den ærefulde tillid at blive optaget som medlem af AKFW. Som medlem af denne fornemme kreds kan vi således trække på den største ekspertise, de bedste samarbejdspartnere og leverandører samt de dygtigste og mest specialiserede håndværkere.

For at imødegå vores mission tænker Egehuse ud over funktionalitet, kvalitet, trivsel og æstetik også miljø og bæredygtighed i valget af byggematerialer og diverse installationer. Derfor har vi også håndplukket vores samarbejdspartnere og leverandører. Du kan nedenfor klikke dig til mere information om nogle af Egehuses faste samarbejdspartnere og leverandører, men du er naturligvis også til en hver tid er velkommen til at kontakte os for en uformel og orienterende snak om vores samarbejdspartnere og deres respektive kompetencer.

Hvorfor bo i et bindingsværkshus fra Egehus?

    Det er der mindst fem gode grunde til:


Kontakt Vagn på
4029 5262, mail
  
eller bruge vores kontaktform Klik here
For mere info.